top of page
Citrus

WIE EN HOE

Liese en Davy delen hun liefde voor elkaar maar ook voor hun passie, ROAR.

Liese is de creatieve spil die alle tandwieltjes in motie zet. Haar voorliefde voor styling, design en compositie zorgt voor een totaalvisie voor uw project, waarbij ze u stap voor stap loodst door de wonderlijke wereld van interieur. 

Davy neemt dan weer het voortouw in het atelier waar hij als meubelmaker, de productie en technische aspecten voor zijn rekening neemt. Een onverzadigbare drang naar perfectie stuwen hem steeds naar het aanleren van nieuwe technieken en het uitbreiden van zijn materiaalkennis.

IMG_1134.jpeg

Service op maat

Ontdek de werkwijze die het beste bij jou past.

Dit is de meest gekozen werkwijze. 

WERKWIJZE 1

  • Vrijblijvend intake gesprek ter plaatse en opmeting.

We komen ter plaatse om uw wensen te overlopen en om een indruk te krijgen van de huisstijl. Daarnaast men we de afmetingen op en overlopen we de materiaalkeuze aan de hand van een waaier aan stalen.

 

  • Eerste draft ontwerp

Liese maakt een eerste ontwerp waarbij het project in een 3D impressie wordt gegoten. Aanpassingen zijn nog mogelijk.

  • Presentatie en offerte

Wanneer het ontwerp op punt staat, gaan we over tot het maken van een offerte voor de uit te voeren werken. Bij goedkeuring van de offerte verzoeken wij een vooruitbetaling van 30% om u project in de startblokken te zetten.

  • Inplannen werf

Davy voorziet en technische tekening ter goedkeuring waarna er een tijdsindicatie voor de plaatsing wordt gegeven. U wordt als klant tijdig ingelicht over de aanvang van de werken en krijgt tussentijdse updates omtrent uw project. Dit kan gaan van de vorderingen in productie, tot de levertermijnen van materialen, etc... 

  • Plaatsing 

Uw project wordt geleverd en geplaatst op de afgesproken datum en dit alles met respect voor uw werking. Wanneer alle partijen tevreden zijn, wordt het project opgeleverd en krijgt u uw eindfactuur toe gezonden.

Woon je verder weg? Is de verbouwing of nieuwbouw nog niet heel concreet? Dan is deze werkwijze misschien iets voor jou!

 

WERKWIJZE 2

  • Verzamelen van informatie

Op basis van de gegeven informatie van de klant gaan wij aan de slag voor het uitwerken van een 3D ontwerp. Denk hierbij aan foto's van de ruimte, impressies van uw visie, een zelfgemaakte schets, afmetingen,...

  • Eerste draft ontwerp en offerte 

Liese maakt een eerste ontwerp waarbij het project in een 3D impressie wordt gegoten. Aanpassingen zijn nog mogelijk. Na het goedkeuren van het ontwerp ontvangt u een offerte.

  • Opmeting ter plaatse met stalen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij alles ter plaatse nog eens opmeten en presenteren wij de potentiële stalen. De offerte kan hierna eventueel nog aangepast worden.

 

  • Inplannen werf

Davy voorziet een technische tekening ter goedkeuring waarna er een tijdsindicatie voor de plaatsing wordt gegeven. U wordt als klant tijdig ingelicht over de aanvang van de werken en krijgt tussentijdse updates omtrent uw project. Dit kan gaan van de vorderingen in productie, tot de levertermijnen van materialen etc...

 

  • Plaatsing

Uw project wordt geleverd en geplaatst op de afgesproken datum en dit alles met respect voor uw werking. Wanneer alle partijen tevreden zijn, wordt het project opgeleverd en krijgt u uw eindfactuur toe gezonden.

bottom of page